Kimi Raikkonen'o Fanų Klubas

Thursday, December 07, 2006

2007 metais daugiausiai uždirbs Kimis Raikkonenas


Kai Kimis Raikkonenas prieš kelis metus persikėlė gyventi į Šveicariją, vietinė spauda pradėjo domėtis suomio pajamomis. Laikraštis „Blick“ paskaičiavo, kad suomis, atėjęs dirbti į Ferrari komandą, kas savaitę uždirbs po vieną milijoną dolerių. Laikraštis tvirtina, kad metinis Raikkoneno atlyginimas gali viršyti 51 milijoną dolerių.
Šiais metais baigęs Formulės 1 karjerą, Michaelis Schumacheris gali ramiai gyventi: jo turtai vertinami 800 milijonų dolerių. Tas pats laikraštis pabrėžia, kad Michaelis kitais metais dirbs Ferrari komandoje kaip Jeano Todto pagalbininkas ir kartu su rėmėjais per metus gaus 10 milijonų dolerių įplaukų.
Tęsiant kalbą apie atlyginimus, kalbama, kad Ralfas Schumacheris iš Toyota komandos ir Jensonas Buttonas iš Honda per metus gaus apie 16 milijonų dolerių. Giancarlo Fisichella ir Felipe Massa iš savo komandų gaus po 10 milijonų dolerių. Stebėtina, bet brazilas gaus net 5 kartus mažesnį atlyginimą už Kimį Raikkoneną. 2005 ir 2006 metų Formulės 1 čempionas kitais metais turėtų gauti iš McLaren Mercedes apie 35 milijonų dolerių atlyginimą. Robertas Kubica, Lewisas Hamiltonas ir Heikki Kovalainenas kitais metais gaus kiekvienas po 2,8 milijonus dolerių.